Runde 2. - Del 2

Banerne var de samme som i "midtuge" kampen mod Brabrand, men vejret var noget bedre. Et fokuceret og tændt StarPetanque hold vandt begge deres holdkampe med 6 - 0 (over hhv. Aastrup og Vennerne). Det er umuligt at fremhæve nogen frem for andre, for der blev spillet god og solid petanque over hele linjen. Stillingen er også en "fryd for øjet" :-) 5 kampe, 10 point og en score på 27 - 3. Der resterer endnu 3 kampe inden "boet kan gøres op", men forhåbningen om at ende på en af de første to pladser i puljen, der giver adgang til opryknings slutspillet, er ikke blevet mindre efter lørdagens kampe.

Runde 2. - Del 1. "Midtuge" kamp ude mod Brabrand

Lad os starte med det positive. En holdkamp sejr på 5 - 1 over Brabrand og dermed 2 point på kontoen. Men det gik ikke så let som resultatet måske indikerer. I "1. halvleg" gik der noget tid inden vi fik "hul på bylden". Heldigvis formåede både triplen med Hanne, Doris og Henrik og doublen med Johnni og Peter N at køre den nogenlunde sikkert hjem. Lars og Peter E derimod måtte ud i 1 time og 20 minutters fight før de hev en smal 13 - 11 sejr i hus.

Foran 3 - 0 i holdkampen skulle bare minimum en af "2. halvlegs" kampe (to tripler og singlen) vindes før sejren i holdkampen var en realitet. Hanne bragte sig langt foran i singlen, ligesom den ene triple (Lars, Henrik og Peter E) også var kommet godt igang, mens triplen med Doris, Johnni og Peter N var lidt bagud. Så kom der lidt "grus i maskineriet" i singlen men Hanne formåede at holde hovedet koldt og armen varm og vandt kampen 13 - 11. Lige i kølvandet på det lukkede Lars, Henrik og Peter E deres kamp med 13 - 2 så nu var StarPetanque foran 5 - 0 i holdkampen. Selvom Doris, Johnni og Peter N kæmpede så endte de med at tabe deres triple.

Efter 3 spillede kampe ser det OK ud for holdet. Maksimum 6 point og en score på 15 - 3, men der mangler stadigvæk 5 holdkampe så der er lang vej endnu. Men de point vi har fået kan de ikke tage fra os.