Sommertræf 2013

Det var bare mega hyggeligt

Sommertræffet 2013 var  i år henlagt til weekenden d. 22. + 23. juni. Rammerne var de gode velkendte i Doris og Bendt Busks sommerhus i Norsminde, og med (selvfølgelig) Far Busk som mester Weber grill mester (denne gang endda også med en "Smokey Joe" Weber grill).

Efter en god gang kaffe med tilhørende kage lørdag eftermiddag gik nogle af deltagerne igang med at kaste kugler, og der blev skiftet lidt ud på holdene undervejs således at alle de der havde lyst til at spille kom til det.


Aftensmaden var et kapitel for sig. Til nogles store overraskelse, så var fisk en del af menuen !!! Men selv den største skeptiker måtte overgive sig til den lakse-delikatesse som Far Busk havde fremtryllet.

Efter aftensmaden var der lige noget der skulle afgøres på petanquebanen. To af Nykøbings 1. divisionsspillere ville gerne "krydse klinger" med to af Nykøbings spillere fra Eliteholdet - og der blev gået "til stålet". Der blev spillet mange, mange gode kugler men også lidt på violin fra det ene hold, som mente af det andet hold bla. var svineheldige og brugte u-annoncerede grisetræk, og at ligegyldigt hvad der skete så var det til deres fordel - og sidst men ikke mindst så blev der ALTID spillet på deres afstand.

Kl. 01.30 blev lyset slukket på petanquebanen, og de fire spillere gik som de sidste til ro og under dynen eller i soveposen (hvis de havde husket at få en sådan med).

Søndag morgen var der det helt store morgen bord med bla. bacon, pølser og scrambled æg som Mor Busk "fremtryllede". Derefter gik man en tur hen på Norsminde havn hvor man så en del af de ca. 1500 deltagere i en halv Iron man, som havde vendepunkt i cykel-delen ved havnen. Inden man skulle hjemad skulle de to doubler lige have et par kampe mere (vistnok nr. 15 og 16) og meget retfærdigt endte det denne gang med en sejr til hver side (og så blev violinerne holdt lidt i ro).

Der var "debut" til Clara til StarPetanque Danmark træf. Den unge dame (kun ½ år gammel) så ud til at nyde stemningen og selvskabet. Vi andre kan jo heller ikke andet end at nyde en sådan weekend i gode venners lag, med masser af lækker mad, lidt at drikke, kaste kugler, og sidst men ikke mindst - at få rørt lattermusklerne.