Planer for 2015 sæsonen

Der findes gode turneringer - og der findes rigtig gode turneringer! StarPetanque Danmark medlemmerne kikker mere og mere ud over landets grænser for at få de unikke, sjove og rigtig gode petanque oplevelser.

Et "must" er naturligvis stadigvæk at deltage i Danmarks suverænt bedste turnering, Hedebo Open. Men derudover så går turen ned over grænsen til Tyskland. Travemünde i august er (ligesom Hedebo Open) et "must" (hvis altså man kan nå at blive tilmeldt inden der er overtegnet), og Grosser Preis Berlin, hvor StarPetanque´s medlemmer har høstet store resultater, er på kalenderen. Igen i år satser man på at få nogle spillere med til Lübeck Boule Clubs invitationsturnering, og petanque turneringen i Kiel ifm. Kieler woche skal også spilles i år.

Rent økonomisk er det billigere at køre til Tyskland end at skal "krydse Danmark" og betale bro / færge for at komme til øst-Danmark for at spille en turnering, men i Tyskland møder man også nye modstandere og ikke de "samme" 24 hold weekend efter weekend som herhjemme - og så er der jo f. eks også generelt MANGE flere hold med i de tyske turneringer.