Vi gi´r os ikke uden kamp

Tirsdag d. 6. oktober 2015 skal klubbens DVC-hold spille ude mod Horsens i den første mellemrundekamp. Vinderen af den kamp skal derefter møde Le Petit og det hold der trækker sig sejrridt ud af den kamp skal til finalestævnet i Høng d. 17. oktober 2015. Indrømmet, vi er bestemt ikke favoritter mod Horsens men som bekendt er kuglerne runde så vi giver os ikke uden kamp :-)

De fik kamp (næsten til stregen)

Vi gav os ikke uden modstand i DVC-mellemrundekampen ude mod Horsens og vi slap fra kampen med et "hæderligt" 2 - 4 nederlag. Det betyder at klubbens hold er færdig i årets DVC-turnering. Holdleder Peter Nielsen havde "blandet kortene" således at der med en (stor) smule held og medvind (det blæste en halv pelikan under kampene) ville være chance for at overraske.

Vi kom bagud 1 - 2 efter 1. halvleg. Lars og Peter E vandt deres double 13 - 8, mens både doublen med Doris og Elonn og triplen bestående af Leif, John og Bendt tabte. 1 - 2 blev også resultatet af 2. halvleg hvor Doris, Lars og Peter E vandt deres triple mens Elonn tabte singlen og Leif, John og Bendt også rendte ind i et nederlag.

Skal vi være ærlige (og det skal vi) så var Horsens tættere på at vinde holdkampen større end vi var på uafgjort. De to kampe vi vandt var forholdsvis tætte (hhv. 13 - 8 og 13 - 11) mens vi ikke var i nærheden af at vinde nogen af de fire andre kampe (desværre).

Skal vi være skuffede? Nej, det syntes jeg ikke. Holdet formåede at komme videre til mellemrunden hvilket er en præstation i sig selv når man ser på de hold vi var i pulje med. Næste sæson stiller vi op igen og får lidt flere spillere at "gøre godt med" og de der har spillet i år har fået "hår på brystet".

Nu må vi så håbe på at det hold af Horsens og Le Petit der kvaller sig til final-4 går hen og vinder DVC-turneringen for så kan vi sige: "Dem var vi i pulje med".