Tarup 2017

Tarup double turneringen havde i år deltagelse af tre StarPetanque hold. Allan Busk / John Pedersen, Helle Busk / John Busk, samt Henrik Busk / Peter Ellekær var konstellationerne. Spillesystemet var 5 runder mod forhånds udtrukne modstandere (altså ikke noget "vinder/vinder - taber/taber").

Helle og John vandt alle fem kampe, og det samme gjorde Henrik og Peter, mens Allan og John tabte en enkelt kamp.

Da "boet skulle gøres op" var der fem hold med fem sejre. Dermed var det scoren det kom an på. Begge StarPetanque holdene kom i "Top 3". Helle og John på en flot 3. plads, mens Henrik og Peter blev nr. 2. Kun et sølle point i score var forskellen på de to hold. Holdet der vandt, og overtog vandrepokalen fra Henrik og Peter, var 4 point bedre.

Det var en herlig dag i selskab med en masse skønne petanque spillere fra Slesvig området. 

Holstentorturnier 2017

Holstentorturnier (HTT) i Travemünde er en "must play" turnering for mange af klubbens medlemmer. 2017 var ingen undtagelse. Herunder er der lidt info om hvordan det gik "vores" spillere.

Triple turneringen lørdag.

Efter de to indledende kampe: Henrik Busk, Mathias Ellekær, Peter Ellekær = B-rækken. Det samme er John Busk, John Pedersen, og Allan Busk. Anette Ellekær, Mette Ellekær og Sasha Donkild er i C-rækken. Bendt Busk, Margit Vendelbo og Jørgen Vendelbo er videre i D-rækken. Nu gjaldt det så "vind eller forsvind" kampene.

Så begyndte frafaldet. Både Henrik, Mathias og Peter i B samt Helle, Doris og Hanne i C blev slået ud i den første cup kamp.. Standarden er generelt noget højere end i Danmark. Men dejligt at prøve at man bliver "straffet" hvis man kun spiller 4 gode kugler (eller derunder) i en runde.

 John Busk, John P, og Allan vandt den næste kamp i B-rækken. Anette E, Mette E, og Sasha ligeså i C-rækken.

Allan og 2 x John vandt også den næste kamp, men så gik det desværre ”galt” – og de røg ud.

 Det skal åbenbart kilde lidt !!! Anette, Mette og Sasha vandt 13 - 12 efter at have været "nede i sækken" længe. Nu skulle de så spille 1/8-finale i C-rækken.

 Æv. Damerne tabte og dermed ude.

 Double turneringen søndag.

Både Anette / Allan og Mathias / Peter E kom i A-rækken. Anette / Allan tabte den første cupkamp, hvorimod Mathias / Peter E gik videre. Doris / Hanne vandt den første kamp i B-rækken og var videre. Margit og Jørgen Vendelbo tabte den første cupkamp i C-rækken og var dermed ude. Mette /Sasha vandt den første cupkamp og kom videre - også i B-rækken.

 

Sådan. Både Doris / Hanne og Mette / Sasha vandt den næste kamp i B-rækken. I A-rækken mødte Mathias / Peter E to tidlige Norske landsholdsspillere. Det var en tæt og meget spændende kamp som Mathias (som spillede indlægger), lukkede med en carreau til en Dansk 13 - 10 sejr. Halløjsa. 16-delsfinale og nu blandt de 32 bedste doubler ud af de 512 deltagende (ikke så ringe endda).

 

1/16-delsfinalen blev endestationen for både Mette / Sasha i B-rækken, og Mathias / Peter i A-rækken. Mette / Sasha løb ind i to piger fra det Tyske U-23 landshold. De to piger var bare for gode. Mathias / Peter mødte to Franskmænd (bosat i Berlin). 12 - 13 tabte Mathias og Peter efter en laaaang kamp hvor Franskmændene bla var ude og skyde gris for at "overleve". Mathias / Peter kæmpede sig op fra 3 - 9 og til lukkechance ved stillingen 11 - 11. For indsatsen fik Mathias / Peter EUR 70.- samt to "Lübeck" grise. Hermed var alle "vores" hold ude. Det var endnu en fantastisk weekend til Holstentorturnier.

 Tak til alle vores spillere for det gode humør og opbakningen og støtten til hinanden.

Lübeck invitationsturnering 2017

For femte gang afholdt Lübecker Boule Club deres invitationsturnering i triple. StarPetanque havde, som de øvrige år, fået to pladser tildelt ud af de 32 hold der er plads til. I år stillede klubben op med Anette Ellekær, Henrik Busk og Allan Busk som det ene hold, og John Busk, John Pedersen og Peter Ellekær som det andet. Turneringsformen er tre runder "vinder / vinder - taber / taber", hvorefter de 8 bedste hold går videre i A-cuppen, de 8 næste i B-cuppen osv. med C og D rækker. Begge StarPetanque hold kom videre i A-rækken. Anette, Henrik og Allan ved at vinde alle de tre "indledende" kampe, mens John, John og Peter tabte den først 12 - 13 men vandt de to andre så tilpas stort at de også "sneg" dem videre i A-rækken.

Efter frokosten skulle der så trækkes lod til kvartfinalerne. Heldigvis undgik de to StarPetanque hold hinanden. John B, John P og Peter E vandt deres kvartfinale forholdsvis sikkert, mens Anette E og brødrene Busk kæmpede det bedste de havde lært men måtte se sig slået 6 - 13. Det var nu heller ikke "hvem som helst" de havde tabt til. To af spillerne, Tarek og Dawid, vandt faktisk bronze weekenden før til de Tyske Mesterskaber i triple (her havde de Reinhard med som indlægger). Hvem skulle 2 x John og Peter så møde i semifinalen? Ja, rigtig gættet Tarek, Dawid og Reinhard. Spillet bølgede lidt frem og tilbage med skiftende føringer indtil det Tyske hold bragte sig foran 9 - 6. I runden efter "vender det hele" så, idet StarPetanque holdet napper en femmer ved at skyde tre gange og staye på alle tre skud. Der er lidt "stolpe ind" for Danskerne i den efterfølgende runde men hvad gør det når det ender med to point og dermed en højest overraskende sejr og dermed bookning til finalen i A-rækken.

I finalen er der derimod ikke rigtig noget at gøre. Joao og hans hold, der har været suveræne dagen igennem, vinder kampen 13 - 4. Men hvem havde lige set det komme at der skulle være et StarPetanque hold i A-finalen med så mange gode hold?

Efter endnu en fantastisk dag i Tyskland omgivet af herlige petanque spillere gik turen så hjem. 

DM 2017. To bronze medaljer til klubben

Året DM i Høng gav endnu engang medaljer til klubben. Udover medaljerne var der også denne gang flotte resultater af klubbens spillere til denne turnering som selvsagt har deltagelse at "cremen" af Dansk petanque.

Single:Den første bronze medalje kom allerede på førstedagen. Endnu engang var det Hanne Christensen der hentede en medalje i kvinderækken. Dette beviser hvad mange af os godt vidste i forvejen, nemlig at Hanne spiller en god solid single. Dejligt at følge hende i Høng hvor hun lukkede alt andet ude og spillede noget flot petanque.

Mix-double:Det lykkedes Hanne Christensen og Johnni Chortzen at komme ud af puljen i åben række, samt Doris Erlandsen (Hvidovre) og Peter Ellekær i veteranrækken, men begge hold røg ud inden de "sjove" kampe.

Triple:Man får stadigvæk "kriller i maven" når man tænker tilbage på årets DM i triple. Hanne Christensen og Doris Busk (der spillede sammen med Marianne fra Høng) tabte deres kvartfinale i kvinderækken 11 - 13. Endda efter at have haft lukkechance. I herrerækken havde StarPetanque to tripler (dvs. 2 ud af 8 hold = 1/4 eller sagt på en anden måde 25%) repræsenteret i kvartfinalerne - imponerende. Triplen med Johnni Chortzen, Svendsen, Mathias Ellekær tabte deres kvartfinale til de senere sølvvindere. Johnni lagde hele dagen sublimt ind. Problemet i kvartfinalen var bare at modstandernes skytte lavede "byttere" på Johnnis indlæg :-( Den anden StarPetanque triple bestod af Henrik Busk, Allan Busk og Peter Ellekær. De var seedet 7ér og den seedning holdt de til trods for at de mødte gode hold på vejen til kvartfinalen. Her mødte de VM-holdet. Kampen varede mere end en time og StarPetanque drengene spillede det samme flotte stabile spil som de havde gjort hele dagen - det var bare ikke nok. Spillede Henrik, Allan og Peter fem kugler i en runde, spillede modstanderne seks kugler.

Double:På sidstedagen af årets DM kom den anden bronzemedalje i hus. Det var Hans Jørgen Pedersen og Peter Ellekær der "løb" med den i veteranrækken. De tabte så knebent som overhovedet mulig 12 - 13 i semifinalen til de senere Danske Mestre. Det er første gang at Hans Jørgen og Peter spiller double sammen, men de fungerede fantastisk sammen på banen. To andre der også fungerede fantastisk godt sammen i double var Brødrene Busk (Allan og Henrik) i herrerækken. De kom ud af en meget svær pulje som toér, men det lod de sig ikke stoppe af. De nåede frem til kvartfinalen for anden dag i træk, bla. ved at besejre et så stærkt hold som Teddy Laursen og Kasper Bak fra Bøgeskovs elitedivisionshold på vejen. Endnu engang blev kvartfinalen endestationen. De tabte til de senere Danske Mestre, Anders Erlandsen og Lasse Dithmar

 

 

Succes i Kiel - igen

Doublen til årets Kieler Woche petanque turnering blev, igen i år (2017), en succes for StarPetanque. Godt nok blev det ikke denne gang til en ren finale i A-rækken som sidste år, men mindre kan også gøre det :-) Klubben have hold i både finalen i B og C rækkerne. I C-rækken blev Helle Busk og John Pedersen nr. 2 efter at have spillet godt og solidt hele dagen.

I B-rækken strøg John Busk og Peter Ellekær helt til tops. Den største hurdle var i semifinalen hvor de lige akkurat vandt med 13 - 12 og det endda efter at modatnderne havde haft lukkechance runden inden StarPetanque holdet lukkede kampen. Bagud 10 - 12 lagde "Mygind manden" (John Busk) lige sine tre kugler indenfor 25 cm fra "grisen" og dermed lukkede han kampen. I finalen var alt "stolpe ind" for John og Peter og sejren på 13 - 4 kom aldrig i fare.

Til gengæld syntes det som om at alle kræfterne blev brugt til lørdagens doubler, for om søndagen til tripleturneringen blev alle StarPetanque holdene slået hurtigt ud.

DGI holdet kan selv afgøre det

Klubbens DGI vik taget revanche for det "forsmæderlige" nederlag på 0 - 4 til Gjern IF-1 da der var returkamp på Enggården. 3 - 1 kom sejren til StarPetanque holdet til at lyde på. Dermed ligger holdet på 1. pladsen i deres pulje inden den sidste kamp ude mod Gjern IF-2. Uafgjort er nok til at forsvare 1. pladsen, men kender man spillerne godt nok så ved man at de går målrettet efter at vinde.

Historisk hattrick af Starpetanque spiller

I weekenden d. 3. og 4. juni 2017 blev Danmarks største og, uden sammenligning, mest prestigemæssige petanque turnering, Hedebo Open afviklet i Karlslunde på Sjælland.

At vinde denne turnering blot een gang er en fantastisk præstation, og kun meget få spillere har vundet den to gange. Men at vinde den tre gange og så tilmed i træk har, indtil i lørdags, været nærmest utænkeligt. Ikke desto mindre var det det som Mathias Ellekær gjorde sammen med sine to Svenske makkere, Freddie Tapper og Jonas Jacobsen.

Bortset fra semifinalen (som de vandt 13 – 11) var holdet suverænt spillende dagen igennem, hvilket sejren i kvartfinalen på 13 – 0 og finalesejren på 13 – 4 vidner om. Der deltog 133 tripler med repræsentanter fra 9 lande, heriblandt Frankrig, Tyskland, England, Norge, Sverige. Hele den Danske landsholdstrup både på herre samt dame siden stillede også op.

Det var et tilfælde der gjorde at Mathias, Freddie og Jonas fandt sammen som hold. De spiller kun sammen denne ene gang om året når der er Hedebo Open, men det må man til gengæld sige at de gør med bravour. Den 29. udgave af Hedebo Open blev historisk da de som det første hold vandt tre år i træk.

Viborg Open 2017 - en fantastisk succes

Det er væltet ind med roser til klubben efter at vi den sidste weekend i maj 2017 arrangerede Viborg Open på Borgvold i Viborg. Fantastiske omgivelser at spille i, og så gjorde det jo nok heller ikke så meget at vejret var fantastisk (især om lørdagen). 

På resultatsiden markerede klubben sig også.

- Allan Busk vandt sammen med Glenn Udsen og Kasper Bak A-rækken i triple.

- Doris Busk, Hanne Christensen og Helle Busk vandt C-rækken i triple.

- Patrick Pedersen spillede double med Lennart Jensen og de vandt A-rækken i double.

- Doris Busk og Allan Busk vandt B-rækken i double.

Vi har allerede "lagt beslag" på Borgvold den sidste weekend i maj i både 2018 og 2019.

DGI holdet kører derudaf

Klubbens DGI hold bestående af Lis Pedersen, Anette Nedergaard, Jørgen Pedersen, Bent Sindberg, og Lars Roed har i skrivende stund lagt sig i "førerfeltet" i deres pulje. Holdet er á point med holdet på 1. pladsen men med sølle 10 enkeltpoint mindre. 

Eneste nederlag har været på udebane, men der er "lagt i kakkelovnen" når de to hold skal mødes igen på Enggården - vores spillere "hungrer" efter revanche :-)

Bøgeskov Open 2017

B1 og B2 med Peter E imellem sig

Tre-trins raketten Bøgeskov Open startede med single fredag d. 12. maj 2017 (St. Bededag). I Kvinderækken stillede Hanne Christensen op. Hun blev en flot nr. 4 efter at have spillet en række gode kampe.I Herrerækken var klubben repræsenteret af Brødrene Busk. Allan kom i B-rækken og endte på 3. pladsen. Storebror Henrik blev derimod nr. 1. Det var i C-rækken hvor han strøg helt til tops.

At Henrik og Allan var "spillet varme" viste sig i lørdagens Triple hvor de stillede op sammen med Peter Ellekær. Triplen var i øvrigt en ranglisteturnering. Efter tre sejre ud af de fire kampe efter Schwiezer systemet, med Buchholtzpoint og finebbuchholtz point indberegnet var de videre i A-rækken. Kvartfinalen blev vundet og herefter skulle de møde Jean Claude Aissa, Henrik Vedel fra Brabrand og deres makker Lars Shæfer fra Odense i semifinalen. Udover at der blev spillet noget godt petanque, så må vi også medgive at Peter Ellekær havde sin store portion af heldet på sin side i den kamp. Held eller ej - Henrik, Allan og Peter vandt kampen og var dermed i finalen. Her stod de overfor familien Malmros fra Vestfyn. De var bare bedre en StarPetanque triplen i den kamp, og det var helt fortjent at familien Malmros vandt finalen.

Der var også StarPetanque spiller på podiet I C-rækken, hvor Elonn Agerup og hans makkere besatte 2. pladsen

Der blev spillet double (breddeturnering) om søndagen. To af klubbens doubler kom i A-rækken. Henrik Busk og Peter Ellekær tabte den første kamp i cuppen og var dermed ude. Johnni Chortzen og Mathias Ellekær spillede sig helt frem til semifinalen, hvor de tabte med mindst mulig margen 12 - 13 til Jean Claude Aissa og Henrik Vedel fra Brabrand.

Der er sket MEGET siden sidst

Der er sket MEGET stort og småt siden sidste "opdatering" her på siden. Kræfterne har især været koncentrert om Viborg Open 2017, men her kommer et udpluk i punktform om hvad der er sket (så vidt som webfatter husker det).

 • Nykøbing Open 2017. Hanne Christensen kom i A-rækken i både triple og double og "scorede" en masse rare ranglistepoint.
 • Hvirring Mix-double rangliste: Allan Busk spillede sig sammen med Anette Nielsen sig i A-rækken, men tabte første cupkamp.

"De kom... De skød... De sejrede...."

De var godt brugte de fem spillere efter 4. og sidste runde. Det er nok grunden til at de ikke har kræfter til at smile :-)

Overskriften er set på Facebook og er skrevet af Preben Fuglsang (en af dem der har gjort allermest for Dansk Petanque igennem en årrække). Han henviser til StarPetanque holdet der i HVKTs vinterturnering "Klør 5" i Stalden i Hvidovre løb med sejren i 5. division A - og en oprykning til 4. division oveni.

Inden 4. og sidste runde havde StarPetanque 71 point foran Høng med 62 point (som reelt var de eneste der kunne hente StarPetanque). De to hold "tørnede" sammen i dagens allerførste kamp lørdag d. 18 marts 2017. Det stod næsten status quo efter kampen. Høng vandt triplen 13 - 8 og fik dermed 3 point til regnskabet. Henrik Busk og Peter Ellekær var bagud 6 - 7 i doublen da tiden var gået og runden skulle spilles færdig. Et perfekt skud med rundens allersidste kugle sørgede for 3 point til StarPetanque, som dermed vandt kampen med 9 - 7. Det gav 2 point, så dermed hentede Høng et enkelt point ind på os. Nu var forspringet "kun" på 8 point.

I dagens anden holdkamp mod Torslunde Ishøj var der ingen "slinger i valsen". Hanne, Hans Jørgen og John Busk vandt triplen 13- 3 og Henrik og Peter Ellekær fulgte op med at vinde doublen 13 - 1. Da Høng taber begge deres kampe er vi pludselig 14 point foran dem. Det begynder at "lugte lidt af guld" (i dette tilfælde portvin).

Der blev "delt i porten" da StarPetanque mødte Rødovre i kamp 3. Hanne, Hans Jørgen og John Busk vinder triplen 13 - 7. Til gengæld får Henrik og Peter en lektion i hvordan man lægger ind (og ligger ind og ligger ind og ligger ind). De to Rødovre spillere var som hhv. Lækker Leif når han er bedst og Lars Roed når han har smidt kasketten. Henrik og Peter gjorde hvad de kunne men tabte 7 - 13.

Mod Torpgården blev det igen til "fuldt hus". Med samme opstilling som i de forrige kampe vandt triplen 13 - 1 og doublen 13 - 8. Nu var 1. pladsen og portvinen sikret. Men hvad mht. oprykningen? Vi blev lige mindet om at det kun var den bedste etter SAMLET SET i 5. division A og 5. division B der rykkede op !!! Nr. 1. i 5. division B havde 61 point inden deres sidste runde om søndagen. Det ville sige at de maksimalt kunne nå op på 91 point såfremt de vandt rub og stub og dermed fik maksimum 30 point.

Så vi skulle have minimum 4 point ud af anstrengelserne i 5. og sidste kamp mod Gribskov for at være sikre på at rykke op. Det tog kun ca. 20 minutter, så var de første 3 point sikret. Henrik og Peter spillede en så at sige fejlfri kamp og vandt 13 - 1. Nu lå alt i hænderne på triplen. Uafgjort (hvis det stod lige når tiden var gået og alle kugler kastet) ville være nok. Hanne, Hans Jørgen og John Busk sørgede heldigvis for at det ikke skulle blive så spændende. 12 - 7 førte de da tiden var gået, og dermed var der 2 point til StarPetanque holdet og totalen røg op på 93 point :-)

Der skal lyde en kæmpe tak til Hvidovre Petanque Klub og især Jonna og Jørgen Slot, fordi de vil have "besværet" med at arrangere denne turnering til gavn og glæde for så mange petanque spillere i vinterhalvåret.

 

 

 

"Reserverne" gjorde det igen godt

Man kan ikke være to steder på en gang. Når man nu ikke kan det så man "gøre noget". Da der var sammenfald mellem Landsdelskampen mellem JPS og PVN (se nedenfor) og samtidig 3, runde i HVKT (vinterturneringen i Stalden i Hvidovre) måtte StarPetanque bede Mette Ellekær om at finde 4 medspillere som kunne agere "reserver" for klubbens hold i 5. division-A. Disse reserve gjorde det(for anden gang i træk) rigtigt godt og forsvarede StarPetanques 1. plads inden 4. og sidste runde d. 18. marts 2017. Den dejlige stilling kan ses på billede til højre :-)

Fra drøm til virkelighed.

At drømme kan blive til virkelighed oplevede 7 af klubbens medlemmer lørdag d. 25. februar 2017. Drømmen blev en realitet da de og 12 andre spillere under Jysk Petanque Sammenslutning (som StarPetanque er medlem af) mødte Det Nordtyske Petanque Forbund i en Landsdelskamp. Kampen blev afviklet i en opvarmet hal i Hamborg. De Tyske værter havde gjort fantastisk meget ud af arrangementet. Der var sat Dannebrogsflag op både i hallen og i cafeteriaet og der var gratis mad og drikkevarer hele dagen til de Jyske spillere. Præsidenten for det Nordtyske Petanque Forbund takkede i sin velkomsttale Peter Ellekær for ideen med Landsdelskampen og hans vedholdenhed for at få samarbejdet sat i stand. Landsdelskampen blev vundet af det Nordtyske hold med 21 sejre mod 15. Der var en stor pokal til den vindende Landsdel, ligesom der var pokaler til hhv. bedste damehold og herrehold på tværs af landsdelene – Nordtyskerne satte sig på alle tre pokaler. Men der var medaljer til alle hold, så alle deltagerne fik dermed en minde med hjem fra denne helt igennem fantastiske dag. Der var en herlig stemning hele dagen og alle var enige om at dette arrangement skal være en årlig tradition. I 2018 skal Jysk Petanque Forbund så være værter og arbejdet er allerede gået så småt i gang, for der er noget at leve op til.

Endnu en vellykket træningssamling

Humøret var endnu engang højt og stemningen både i det nye klublokale samt på banerne i hallen var fantastisk. Jo, træningssamlingen d. 4. februar 2017 blev også en succes. Nye øvelser blev "kørt igennem" og måden at blande holdene på via lodtrækning blandt hhv. indlæggerne, skytterne og midtermændene må betegnes som vellykket. Man fik brug for at hjælpe hinanden indbyrdes på holdene, for der var øvelser for alle kategorierne. Efter en "arbejdsdag" (7,5 time) tog folk hjem. Men så havde de også fået kastet "en del" kugler, fået noget godt at spise (inklusiv to gange kage), og fået grint og hygget sig og (ikke mindst) - udviklet / finpudset deres teknik.

 • Klublokalets ene væg

  Lidt af effekterne ifm. petanque museet hænger stadigvæk på den ene væg.

 • Klublokalets anden væg

  På den anden væg er der kollager med fotos osv. fra oplevelser i ind og udland.

 • Klublokalets "kommandocentral"

  Whiteboardtavle, kaffemaskine, el-kogekedel m.m.m. Intet er overladt til tilfældighederne :-)

Brabrand Indoor double d. 21. januar 2017

Hele 46 doubler deltog i Brabrand Indoor turneringen lørdag d. 21. januar 2017. StarPetanque havde både "rene" doubler med samt nogle "blandinger". Fire runder "vinder / vinder - taber / taber" hvor Buchholtz, fine Buchholtz, og ultra fine Buchholtz point oveni antal vundne kampe var med til at afgøre hvilke otte hold der skulle spille A-cub, B-cup, osv. dernedad.

Henrik Busk / Peter Ellekær vandt tre af de fire indledende kampe hvilket (inklusiv Buchholtz point) var nok til at sende dem i A-cuppen. I kvartfinalen mødte de Thomas Bodo / Anders Bonde. 0 - 4 stod det efter første omgang, men herefter så Henrik og Peter sig ikke "tilbage". 13 - 4 vandt de, og dermed skulle de i semifinalen op imod Jean Claude Aissa / Henry Larsen fra Brabrand - igen. De to hold havde også mødt hinanden i den indledende runde, og her vandt Brabrand holdet sikkert og denne bedrift gentog de i semifinalen. Men en 3/4 plads i A-rækken med deltagelse af landsholdsspillere, trupspillere, elitedivisionsspillere, 1. divisionsspillere osv. så kan Henrik og Peter godt være stolte af deres præstation (det er de i øvrigt også).

Der var sørme også præmie i B-rækken til StarPetanque. Det var Allan Busk der sammen med Anette Nielsen fra Brabrand spillede sig helt frem til finalen som de dog tabte.

C-rækken derimod gav sejr til StarPetanque. Hanne "José" Christensen og Patrick Pedersen tog sig af sejren her.

D-rækken springer vi over (her havde klubben nemlig ikke nogen med).

E-rækken derimod gav også "fuld valuta" til StarPetanque. Hans Jørgen Pedersen / John Pedersen startede godt nok dagen med at tabe de første tre kampe, men herefter vandt de resten. Det var ensbetydende med at de vandt E-rækken.

Som sædvanlig bakkede klubbens spillere hinanden op når de ikke selv spillede og det høje humør både på og udenfor banerne er helt sikkert medvirkende til de flotte resultater.

Øvelse gør mester

Man siger at "øvelse gør mester". Hvis det står til troende, så har klubben fået 9 mestre lørdag d. 7. januar 2017. Her var der nemlig indbudt til træningsdag, og når der siges dag - ja så er det altså det meste af en dag der går. Der var fælles morgenmad inden der kl. 09.30 blev "dømt" teknisk træning. 6 forskellige øvelse og 3,5 timer senere var der så tiltrængt frokost. Herefter skulle det man havde trænet og lært jo bruges i praksisk, så der blev lige spillet 3 kampe "alle mod alle". Kl. 17.00 blev der slukket og lukket på Enggården. Men sikke en dag. Og skulle man være i tvivl om al den træning var "besværet" værd, så skulle man blot kikke på Anette Nedergaard i de tre kampe der blev spillet om eftermiddagen. Flotte kast og knivskarpe indlæg - en ren nydelse at se på.