Værd at vide

08-01-2018

Indrømmet - der har været MEGET stille her på klubbens hjemmeside i LANG tid.

En af forklaringerne er at webfatter har været ramt af sygdom et halvt års tid, og så er der ting der prioriteres højere end at holde denne hjemmeside opdateret (beklager).

MEN fortvivl ikke. Tegn i sol og måne tyder på at der igen bliver tid til at skrive om stort og småt / dette og hint på klubbens hjemmeside.

30-12-2016

Endnu et fantastisk petanque år for klubben går på hæld. Guld til DK-slutspillet og oprykning til 2. division, i endnu en sæson hvor klubbens 1. hold gik ubesejrede igennem SLT. Vores hold i DVC spillede gang efter gang "over evne" og formåede at spille sig helt frem til Vest-finalen hvor de dog måtte se sig besejret. Sølv og bronze medaljer ved DM, Jysk mesterskab for hold, samt sejre i turneringer i både ind og udland for vores medlemmer.

Fremhæves skal også det sammenhold der vises både til træninger og i turneringer. Jeg er overbevist om at den måde som vi er på, med godt humør og sammenhold er en del af svaret på hvorfor vi har formået at tiltrække nye medlemmer - både fra andre klubber, men også medlemmer der aldrig havde spillet petanque før de "troppede op" på Enggården. Husk på, at vi ALLE er ambassadører for klubben både når vi er ude til turneringer men sandelig også i "dagligdagen" til træning. Og her må jeg som formand konstatere at StarPetanque Danmark har Danmarks bedste petanque ambassadører.

Godt nytår til jer alle. Vi ses i 2017 til forhåbentligt endnu et fantastisk petanque år for vores klub.

31-10-2016

Hvordan kan det være at klubben deltager i HVKT 2016 / 2017 vinter holdturneringen?

Ja det skyldtes faktisk en bemærkning fra vores formand om at "her ville det være dejligt at spille om vinteren" da han besøgte Stalden i Hvidovre sidste vinter. Han blev taget på ordet af arrangørerne, så derfor er StarPetanque Danmark at finde blandt de 36 hold (á 5 personer) der deltager i denne vinters største og eneste landsdækkende vinter holdturnering.

At spille alle fire runder i minimum 19 graders varme til en pris på kr. 200.- pr. hold, sammenlignet mod at risikere minusgrader til nogle af runderne og til en faktor 5 på deltagelsesgebyret (kr. 1.000.-) er nok medvirkende til at så mange klubber og hold deltager i HVKT (36 hold fra 24 klubber) mod DPFs vinter turnering (16 hold fra 8 klubber - knap 11% af DPFs medlemsklubber deltager her).

Så er der jo den lange tur til Hvidovre, vil nogen garanteret sige. Det kan ikke fornægtes, men mange Danskere rejser jo også tusindvis af kilometer ned til varmen om vinteren - vi skal så kun til Sjælland. Og når man er i godt selskab i bilen og ombord på færgen, så føles den rejsetid slet ikke lang.

 

 

29-02-2016

En lille uge - mere tid skulle der ikke bruges for at vi kunne anlægge vores nye udendørs petanque baner på Enggården. Søndag blev træhegnet og buskene omkring det "fredede træ" fjernet, og fredagen efter blev der lagt "grus" på og snore trukket, og lørdag blev de nye baner så inviet ifm. det Jyske Vinter Mesterskab for 6-mands hold.

20-02-2016

Kassereren og formanden har haft en travl eftermiddag idag hvor de bla. fik tilmeldt et hold til årets DVC, samt meldt et hold til i årets regionalspil. Bestyrelsen besluttede på deres møde i tirsdags at "tage chancen" og have to hold med i SLT 2016. Der er investeret i en hold-licens til holdet i regionalspillet. Senere skal vi så finde ud af hvor mange der ønsker at spille med i Jysk Petanque Sammenslutnings sommer hold turnering.