12-12-2015

Petanque Museet gøres klar

Indrømmet - det er "et par" dage siden at der er kommet nyt på hjemmesiden. Skyldtes det så at der ikke er sket noget der er værd at skrive om, "dovenskab", eller hvad?

 

Tidsmangel er nok det ord der dækker bedst. Mange af klubbens medlemmer (webfatter inklusiv) har været impliceret i Movember 2015 petanque arrangementet. Der er ingen tvivl om at det "trækker tænder ud" og det tager et stykke tid at komme ovenpå igen. Men når man oplever den interesse der er omkring arrangementet og den fantastiske feedback fra ind og udland der kommer efterfølgende så bliver man helt "høj" (og jeg kan da afsløre at vi er igang med planlægningen af 2016 udgaven af Movember).

 

Efteråret er også blevet brugt til at klargøre rummet til vores petanque museum. Nu fremstår rummet rigtigt flot med nymalede vægge og nyt gulvtæppe på (billedet). Effekter til museet, som er blevet skænket af en af Danmarks bedste petanque spillere gennem tiderne, bliver hentet i København lige inden jul og så er planen at lidt af juleferien vil blive brugt på at opstille inventaret og stille effekterne op.

 

Nåh ja, så starter vinterens 3T (Triple Trænings Turnering) jo også d. 30. december 2015 og der er indkaldt til generalforsamling d. 23. januar 2016, så der bliver "nok" at skrive om fremadrettet også.

 

Sluttelig vil jeg gerne ønske klubbens medlemmer og de besøgende på vores hjemmeside en rigtig glædelig jul.