Nok engang måtte der "fintælling" til

"Fuldt hus" dvs. alle baner i brug til 3T runden d. 30. januar 2016 i Bjerringbro Bouledrome. Udfordrende baner, tætte kampe og "fintælling" før placeringerne var fundet, var alle ingridiencer der var med til at sikre endnu en succesfuld dag. Læg deroveni de ultra gode forhold der er ved banerne, såsom toiletter "en masse", dejlige køkkenfaciliteterne, sofaer og gode stole i opvarmede rum, ja så kan det da kun blive en succes (og det blev det - igen).

Akkurat som i den foregående runde i sæsonens 3T var der masser af hold med samme pointantal, så her måtte man ud i plus / minus score differencen før dagens vindere kunne kåres. Det blev Leif, Pedersen, Henrik Busk, og Allan Busk der løb med sejren og dermed fik vandrepokalen med hjem.

Februar måneds 3T er blevet "konverteret" til fordel for Jysk Vintermesterskab for 6-mands hold. Det bliver spændende at få afprøvet spillesystemet med to tripler og tre doubler i hver holdkamp, inden det tages i brug ifm. det Jyske (sommer) Mesterskab for 6-mands hold.

1. runde d. 30 december 2015

Der skulle have deltaget 6 tripler i 1. runde af vinterens 3T, men afbud "en masse" (sygdom m.m.) og adspurgte spillere der aldrig vendte tilbage med svar på om de havde lyst til at spille gjorde at vi måtte spille med 4 hold ligesom sidste sæson. Holdene var sammensat med henblik på at de skulle være lige stærke og det må nok siges at det lykkedes til fulde. Efter de to runder "alle mod alle" havde alle 4 hold vundet 3 kampe og tabt 3 kampe så det skulle afgøres på scoren og den var også meget tæt. Vinderne have +6 i score, nr. 2 havde +4 point, nr, 3 balancerede på nøjagtigt 0 i score, mens nr. 4 endte på -10 i score (0 - 13 nederlaget i den allerførste kamp kom til at gøre sig gældende for deres vedkommende).

Det var en herlig dag med spændende kampe, godt petanque spil og ikke mindst - højt humør. Der blev levet op til sloganet for Bjerringbro Bouledrome: "Stedet hvor hygge og seriøsitet mødes".