Opskriften på en succes

Her er opskriften på en succes. Man tager: 16 humørfyldte petanque spillere, tilsætter en portion morgenmad og en portion frokost (inklusiv hjemmelavet rulade og frugtsalat), kommer nogle runder petanque oveni (alt efter smag og behag). Det hele skal "simre" ca. 7 timer alt i alt, og vupti - så er der en succes hjemme.

Det var i hvert fald efter ovenstående "opskrift" at StarPetanque holdt julehygge petanque d. 29. december 2016. Fedt at over 50 % af medlemmer havde tid til at komme og "smide kugler" mellem jul og nytår. 

Brabrand indoor mix-triple

Han var ikke meget for at "afgive" en hans damer den gode Far Busk, men han gik til sidst med til at bytte Doris ud med Allan så Henrik og Peter også kunne stille op til Brabrand indoor mix-triplen d. 17. december 2016. Allan må siges at være en fuldgod erstatning, for sammen med det kvindelige islæt på holdet, Anette Nielsen fra Brabrand (som mangler på fotoet), endte Far Busk hold på en flot 3/4 plads i A-rækken ud af de 32 deltagne mix-tripler.

Turneringsformen var 4 runder "vinder-vinder / taber-taber" og derefter gik de 8 bedste hold i A, de 8 næste i B osv. hvorfra der spillet "vind eller forsvind".

I D-rækken var der ren StarPetanque finale mellem Anette Nedergaard, Bent Sindberg og debuttanten Jørgen Pedersen som mødte Doris Busk, Henrik Busk og Peter Ellekær. Her rendte sidstnævnte hold med sejren, men flot af Jørgen af få præmie med hjem fra sin første turnering.

Klubmedlemskab af Brabrand Indoor

Klubbens bestyrelse har valgt at tegne et klubmedlemskab i Brabrand Indoor. Dels for at støtte op om det gode tiltag, dels for at vores medlemmer også har muligheden for at træne i Lystrup. Vi har jo medlemmer der har noget lettere ved at køre til Lystrup end til Bjerringbro :-)

Hvad angår træningstider osv. henvises der til den mail der er sendt ud til klubbens medlemmer.

HVKT runde 1

StarPetanque Danmark deltager i Danmarks eneste landsdækkende vinterholdturnering, HVKT. Turneringen som spilles i "Stalden" i Hvidovre i minimum 19 graders varme uanset vejret udenfor, er Danmarks største vinterlandsturnering. En holdkamp består af en triple og en double og der spilles på tid. Det "finurlige" og det der gør at spille på tid bliver "spiseligt" er, at vinder man en kamp ved at nå 13 point får man 3 point til regnskabet, vinder man "på tid" (uden at nå 13 point) får man 2 point, og hvis stillingen er uafgjort når klokken har lydt og runden er spillet færdig får hver hold 1 point og taber man kampen får man selvfølgelig 0 point.

Maksimum udbytte af en holdkamp er dermed 6 point (sejre ved at nå 13 point i både triplen og doublen). Da der spilles fem holdkampe pr. spillerunde er det maksimale udbytte 30 point. Dermed må de 26 point som StarPetanque holdet "skrabede sammen" i 1. runde anses for at være yderst tilfredsstillende.

Holdet bestod af Hanne Christensen, Mette Ellekær, John Busk, Hans Jørgen Pedersen, og Peter Ellekær. De to "piger" spillede doublen, mens "drengene" tog sig af triplen. Fire sejre i de første fire kampe efter glimrende spil, hvor Hannes skarpe indlæg og Mettes store træfsikkerhed til doublen, men i den sidste kamp var kræfterne væk og her måtte pigerne se sig besejrede. Men de bidrog med 12 point til regnskabet. "Drengene" vandt alle fem kampe. Dog blev den allerførste kamp vundet "på tid" med 10 - 9, og hvor modstanderne stod med de sidste tre kugler !!! Den sejr gav 2 point, og ved at nå 13 point i de fire næste kampe bidrog de med 14 point til totalen på 26 point. Dermed ligger holdet nummer et med "et hul" på 7 point til nummer to, Høng.

Dagens kampe blev afviklet i en dejlig behagelig temperatur på 21 graders varme. At man ikke fryser når man spiller i Stalden måtte John Busk sande - først "røg" kasketten og derefter ski-undertrøjen. På holdbilledet ses Hr. Busk derfor uden både kasket og ski-undertrøje.

 

 

 

 

 

 

 

Så har vi også fået "trillebaner"

Så kan der skisme også "trilles" kugler på Enggården. Klubben har fået etableret to "rene" stenmels-baner, så medlemmerne har mulighed for at træne på dette underlag også. Sagen er jo, at vi mange gange netop kommer ud for trillebaner fremfor skærvebaner når vi skal spille diverse turneringer i Danmark.

Idstedt 2016

De to tripler på fotoet hhv. Bendt Busk, Doris Busk og John Pedersen (Team "Nøl") samt Hanne "Jose" Christensen, Michael Svendsen og Peter Ellekær udgjorde årets StarPetanque islæt til Minimannsschafts turnier d. 3. oktober 2016 i Idstedt i Sleswig.

Godt nok blev det knap så gode placeringer til klubben som i 2015, men mindre kan vel også gøre det Vinker

Begge hold spillede sig blandt de 16 hold ud af de 39 deltagende, der kom til finalespillet. Doris, Bendt og John blev nr. 3/4 i C-rækken, mens Hanne, Svendsen og Ellekær blev nr. 2 i B-rækken.

Endnu engang var det nogle fantastiske dage klubbens medlemmer havde sammen. Der blev hygget og grinet til den store guldmedalje - og så blev der også spillet noget godt petanque.

"Lys over land"

Så har vi fået lavet lysanlæg til de udendørs baner på Enggården. Der var ikke langt fra "ord til handling" for 2 x John (Busk og Petersen). Ideen / tegningen blev til tirsdag d. 6. september 2016, og allerede ugen efter d. 13. september 2016 kunne vi spille i kunstlysets skær, takket være de to herrers indsats.

Kan li'Smiler stort

Matten og Svesken vinder Vennernes Kup 2016

Matten og Svesken, alias Mathias Ellekær og Michael Svendsen (Brabrand) vandt lørdag d. 3. september 2016 Vennernes traditionsrige doubleturnering "Vennernes Sparekasse Kup". At de ikke kom "sovende" til sejren kan aflæses på at de på vejen mødte, og vandt over, de senere 2ér, 3ér, og 4ér. Efter de seks runder "vinder / vinder - taber / taber" stod Matten og Svesken som eneste hold med lutter sejre.

Flere StarPetanque spillere deltog blandt de 46 doubler og nogle vandt mere end andre, men vigtigst af alt var, at de alle havde en rigtig god dag.

 

 

 

Henrik Busk og Peter Ellekær vinder Tarup Open 2016

Med morgenmad, middagsmad og eftermiddagskaffe og kage inkluderet i spillegebyret kan det vel kun blive en god dag. Det blev det også på alle måder da Henrik Busk og Peter Ellekær tog til Slesvig for at forsvare klubbens farver til Tarup Open 2016 lørdag d. 27, august 2016.

Turneringsformen var fem kampe mod modstandere der var fundet på forhånd via lodtrækning. Holdene blev "kastet rundt" på baner med forskelligt underlag. Henrik og Peter kom godt fra start med en 13 - 0 sejr i første kamp, fulgt op med en 13 - 1 sejr i kamp to. Banen som de spillede deres tredje kamp på blev de aldrig "gode venner med", men til trods for det så vandt de 13 - 2.Herefter blev kuglerne lagt til side for at deltagerne kunne indtage lækkert grillmad m.m.

Nu gjaldt det så om at "holde fast" i det gode spil efter at have hold middagspause. Kamp fire blev lukket på behørig vis med en "stay", og endnu en 13 - 1 sejr til følge. Vel vidende at de måtte være med i toppen efter de første fire kampe gik Henrik og Peter koncentrerede ind til den femte og sidste kamp. At det bla lykkedes StarPetanque holdet at lægge fem kugler indenfor 15 cm i en af runderne, viste at de "var på" og dagens tredje 13 - 1 sejr kom dermed "på kontoen".

Fem kampe - fem sejre, og en imponerende score på 65 - 5 var der ingen af de andre hold der kunne hamle op med. Dermed vandt Henrik og Peter Tarup Open 2016, med pokal, vin og "cool cash" til følge.

Holstientor turnier 2016 (aka Travemünde)

" Du skal simpelthen med"! Ja det har ikke skortet på opfordringer til Bendt Busk fra andre af klubbens medlemmer, om at give sig selv den oplevelse det er at være med til Nordeuropas største petanque turnering HolsteinTor Turnier (HTT) bedre kendt som Travemünde. Hvis man spørger "Far Busk" idag, "kommer" han nok til at indrømme at det var en fantastisk oplevelse. Han spillede triple om lørdagen med 356 deltagende hold, og i søndagens double turnering, med 512 hold til start,  var han coach og for-hepper for klubbens spillere.

Skal et resultat fremhæves må det være Brødrene Busk´s flotte placering blandt de 32 bedste i A-rækken i double. Der var mange andre godkendte resultater af klubbens spillere, men Allan og Henrik var dem der nåede længst.

Som sædvanlig var det en tur med højt humør og sammenhold. De tre hytter som formanden har haft igennem de sidste 6 - 7 år har han nu "sat sig på" de næste 10 år frem den første weekend i august hvert år. Så må vi jo bare håbe at arrangørerne af HTT har mod på at stable turneringen på benene, for det må være et kæmpe arbejde bare det at trække snore til 256 baner.

 

Aarhus Open 2016 (der var vi skam også med)

Aarhus open er Jyllands største turnering. Der spilles double om lørdagen og 6-tetes om søndagen. Begge dage havde klubben folk på præmieskamlen.

Doublen er først med puljespil, hvor nr. 1. går videre i A-rækken, nr. 2 i B-rækken, nr. 3 i C-rækken og (rigtigt gættet) nr. 4 i D-rækken. Bedste præstation af klubbens spillere var Hans Jørgen, der gik helt til tops i B-rækken og vandt den sammen med Glenn Udsen (Aastrup).

Men det var sørme ikke nok for Hans Jørgen, så i søndagens 6-tetes syntes han også lige at der skulle et islæt StarPetanque på "skamlen" - det skete da hans hold blev en flot nr. 2.

Der er mange traditioner forbundet med Aarhus Open. En af dem er at familien Busk (Doris, Bendt, Henrik og Allan) stiller op sammen, suppleret op med "ikke buske". Denne gang havde de fået hjælp af to spillere fra Brabrand. Det gik så godt at de spillede sig til en flot 6. plads og kom dermed i præmierækken.

My name is "old enough"

Derblev snakket en del Engelsk til træningen d. 26. juli 2016. Grunden var, at Jan van den Bosch (tidligere Hollandsk landsholdsspiller og mange gange Hollandsk mester) sammen med sin familie var på ferie i Gjern, og da det kom formanden for øre var der ikke langt fra "ord til handling" - så var Jan inviteret til at træne med (Jan og formanden kender hinanden fra turneringer i udlandet).

Det blev en helt igennem fantastisk aften. Selv vejret viste sig fra sin bedste side. Udover at Jan viste sine evner som petanque spiller havde han også tid til at komme med gode råd og vejledning, så der blev "suget til sig".

Mange tog imod muligheden for at spille med eller mod Jan. En af dem var "Gammelnok" aka Farfar også kendt som Poul fra Randers. Udover at han havde en af sine "lægger 98% kugler ind-aftener", ja så gav han også prøver på at han også kan føre samtaler på Engelsk. Det kom bla. til udtryk da han skulle fortælle Jan om kælenavnet "Gammelnok". They call me "old enough" fortalte han (og det er jo så sandt som det er sagt).

Jysk Mesterskab for hold 2016

Hvad er bedre end at fejre en succes med kage? Klubbens nyeste medlem, Anette Nedergaard, fandt det ihvert til fald på sin plads at tage en "Jysk Mester kage" med til tirsdagens træning ovenpå lørdagens tittel til klubben som Jysk Mester for hold 2016.

Det var under Jysk Petanque Sammenslutnings regi at "Final Four" stævnet blev afviklet i Aalborg lørdag d. 9. juli 2016.

Den arrangerende klub, Nordjylland, var repræsenteret med to hold, mens Le Petit fra Rosenholm og StarPetanque Danmark udgjorde de sidste to hold i finalen.

En holdkamp består af først to tripler og derefter tre doubler, så en holdkamp kan ende 5 – 0, 4 -1, eller 3 – 2 til den ene part. StarPetanque skulle op imod Le Petit i den første kamp og starten var alt andet end god os. Begge triplerne blev tabt, så bagud 0 – 2 så skulle alle tre doubler vindes hvis sejren skulle hives hjem. Det blev de heldigvis og dermed kom der et point på kontoen. Kamp to var imod Nordjylland-2, som havde tabt deres første kamp (mod Nordjylland-1) med 2 – 3. Denne gang kom vi sejrrigt ud af begge tripler, mens det kun lykkedes at vinde en af doublerne, hvilket heldigvis var nok til endnu en snæver 3 – 2 sejr.

Nordjylland-1 slog Le Petit med 3 – 2, så dermed var der lagt op til en direkte duel om titlen som Jysk Mester i den sidste holdkamp mellem StarPetanque og Nordjylland-1. Nu fungerede vores tripler og begge vandt deres kampe. Foran 2 – 0 skulle bare en af de sidste tre doublekampe ”hjem” så var titlen ”i hus”. Spændingen blev hurtigt fjernet da det lykkedes Doris og Hanne at vinde double-3 kampen. Derefter gik ”gassen lidt af ballonen” for Nordjylland-1, nu da vi havde sikret sig titlen, og det hele endte med en 5 – 0 sejr til os.

Holdet der nu kan kalde sig Jyske Mestre for hold 2016 bestod (inklusiv udskifter) af: Doris Busk, Hanne Christensen, Anette Nedergaard, Bendt Busk, John Petersen, Bent Sindberg og Peter Ellekær.

DM 2016

To medaljer, en sølv og en bronze, var ”høsten” som StarPetanque Danmark fik ud af de fire dage i Middelfart til DM 2016. DM-ugen startede torsdag d. 30 juni med at finde singlemestrene i de respektive rækker. Hanne Christensen sørgede for at StarPetanque kom på podiet i kvinderækken da hun efter meget flot spil fik sølv (se iøvrigt nedenstående artikel).

”Single med forhindringer” (som nogle spøgefugle kalder Mix-double) var på fredagens program. Peter Ellekær og hans makker Doris Erlandsen (Amager P96) havde en bronzemedalje i veteranrækken fra 2015 at forsvare, eller gerne veksle til en finere karat. Det blev til endnu en bronzemedalje til Doris og Peter, idet semifinalen blev endestationen.

Kongedisciplinen, triple, skulle afvikles lørdag. Tættest på ”skamlen” af StarPetanque hold var Allan Busk, Johnni Chortzen, og Mathias Ellekær i herrerækken. De røg desværre ind i de senere Danske Mestre i kvartfinalen og så var ”det bal forbi”.

Rosinen i pølseenden var søndagens double. Igen / nok engang blev kvartfinalerne endestationen for mange StarPetanque hold. I herrerækken var det Johnni Chortzen og Mathias Ellekær der kom så langt og i veteranrækken måtte Lars Andersen og Peter Ellekær også ”strække gevær” i deres kvartfinale. Meget tæt på at komme i semifinalen (og dermed være sikker på medalje) var Anette Ellekær og Mette Ellekær (Hvidovre) i kvinderækken. De førte så at sige igennem hele kampen, men blev overhalet til sidst og tabte 11 – 13.

Ligesom heldet ikke altid tilsmilede StarPetanque spillerne, så gjorde solen det bestemt heller ikke. Bortset fra en atypisk lørdag, hvor det var solskin (og næsten kortærme vejr), så var det med regntøjet på eller en paraply som følgesvend at det foregik det meste af de andre DM-dage. Men selv det dårlige vejr kunne ikke ødelægge det velkendte gode humør. Med base / opholdssted i Mor og Far Busk´s fortelt skete der mangt og meget og der blev grinet og hygget til den store guldmedalje.

Sølv til HC ved DM i single 2016

DM 2016 er skudt igang med uddeling af medaljesættene i single. Igen i år "måtte" en StarPetanque Danmark spiller op på skamlen. Det var Hanne, "Jose", Christensen der blev en meget flot nr. 2 i kvinderækken. Efter at have taget mange gode skalpe (bla. flere bruttotrup spillere) stod hun i finalen. Den blev desværret tabt, men det må lkke overskygge at Hanne spillede en rigtig flot turnering og hun fik endnu engang bevist at hun spiller en god solid single.

Stor succes til Kieler Woche 2016

"Jeg kan ikke få armene ned" synger gruppen Tørfisk i en af deres melodier og lige nøjagtigt den melodi gik formanden og fløjtede på vej hjem fra Kieler Woche petanque weekenden 2016. Otte af klubbens medlemmer deltog denne gang og suppleret op med lidt "Le Petit" og Hvidovre spillere lykkedes det at stille fem doubler og tre tripler.

Lørdagens double turnering blev den helt store StarPetanque Danmark succes. Hele 118 hold stillede til start og mange kampe (og endnu flere timer senere) stod Johnni Chortzen og Mathias Ellekær og spillede finale i A-rækken mod Peter Ellekær og Erik Erlandsen (Hvidovre). Det blev de unge (Johnni og Mathias) der kørte en sikker sejr hjem. Men tre spillere (ud af fire mulige) i A-finalen med mange, mange gode Tyske hold tilmeldt - det er imponerende.

Om søndagen blev klubben repræsenteret i en triple mere. idet Aase Petersen sagde ja til at træde ind på et hold sammen med et Tysk ægtepar. Det nysammensatte hold gjorde det så godt at de kom i A-rækken. Desværre løb de i den første cupkamp ind i et stærkt Tysk hold som slog dem ud. StarPetanque holdet Helle Busk (også lidt Le Petit), John Petersen og Peter Ellekær spillede sig også i A-rækken. I deres kamp to gik det endda ud over de forsvarende mestre fra 2015, som dermed måtte en tur i B-rækken. De tre Danskere viste med alt tydelighed hvor langt man kan komme med at bakke hinanden op uanset hvad der sker, holde humøret højt, spille taktisk klogt, nåh ja og så også spille noget godt petanque. De spillede sig helt frem til semifinalen hvor Tarek, Oscar og JJ (som godt kan spille petanque) slog dem ud. Men igen - en delt tredjeplads ud af 51 Tripler, det kan de være ovenud stolte over. Helle Busk lagde dagen igennem mange gode kugler, og Peter Ellekær formåede også at ramme i "ny og næ" og også ligger ind, men man må sige at John Petersen fik sit helt store gennembrud sen søndag i Schrevenpark i Kiel. Han udfyldte pladsen som midtermand til perfektion. Hvem skulle tro at manden kun har spillet petanque i to år? Det må være alt den gode træning han får sammen med resten af klubben på Enggården.

Vinker

Kvindernes (kamp) dag

Klubbens kvinder førte sig frem til sommerfesten d. 18. juni 2016. Traditionen tro blev der afviklet en turnering hvor deltagergebyret var at man skulle have en pakke med a ca. kr. 30.- værdi. Fordelen ved at vinde er, at man må vælge pakke først, dernæst er den nr. 2 der må, osv. der ned af - men alle får på den måde en præmie med hjem.

Med Søren Ellekær som turneringsansvarlig blev de tre runder med forskellige makkere og modstandere afviklet. Top 3 var besat af ene kvinder - og alle tre med tre sejre, så det skulle afgøres på scoren. Aase Pedersen blev en flot vinder af turneringen, efterfulgt af Doris Busk og med Anette Ellekær på tredjepladsen. Bedst placerede mand blev Hans Jørgen Pedersen på 4. pladsen. 

På billedet er Aase ved at "udpege" den pakke hun vil have.

Det kulinariske levede helt og aldeles op til det flotte petanque spil der blev vist på banerne dagen igennem. Med Peter Nielsen som Chefkok med ansvaret for kød, sovs og kartofler og Iris Herings lækre salat blev der "spist igennem" - for det smagte bare så fantastisk. 

Kl. 19.00 brød selskabet op, for folk var "brugte" efter en herlig dag med petanque, hygge, og (som nævnt) fantastisk mad.

Flot resultat til Brabrand triple rangliste

De havde åbenbart ikke fået "nok af hinanden" om lørdagen til 2. runde i SLT i Herrup, for om søndagen stillede Johnni, Allan og Mathias E op sammen til Brabrands triple rangliste. Med deltagelse af mange fra den Danske herre landsholdtrup, Veteran landsholdstruppen, samt elitedivisions spillere var det spændende at se hvor godt de tre StarPetanque spillere kunne gøre det. Det blev til en flot, flot 2. plads efter en finale mod tre fra herre landsholdstruppen som de tabte 7 - 13.

Hedebo Open 2016

Kategorien hedder "stort og småt, men ordet STORT er det der dækker bedst når klubbens præstationer til Hedebo Open 2016 skal beskrives.

Alt overskyggende var det at Mathias Ellekær sammen med sine to Svenske makkere, Jonas Jacobsen og Freddy Tapper, genvandt triple turneringen. Det er første gang siden 1990 at de samme tre spillere vinder to år i træk (og det er iøvrigt også kun sket disse to gange). Undervejs mod triumpfen slog den Svensk / Danske konstellation Svenske landsholdsspillere samt, i finalen, to fra den Danske herre bruttotrup tilsat en Fransk verdensstjerne. der deltog iøvrigt hele 132 hold i turneringen med spillere fra bla. Frankrig, Tyskland, Belgien, Holland, England, Ukraine, Sverige, Norge, Danmark.

Nævnes bør det også at Allan Busk, Henrik Busk og Johnni Chortzen blev flot nr. 5 - 8 i B-rækken.

I søndagens double turnering i Kvinderækken viste klubben også flaget. Det var Hanne "Jose" Christensen der sammen med sin makker Anni Saxild-Hansen fra Korsør spillede sig i A-finalen, som de dog tabte.

I Åben række spillede Allan og Henrik Busk sig i A-rækken (som det eneste hold fra StarPetanque) men måtte lade livet i den første cup-kamp.

Mathias var ikke færdig med at spille mange kampe. Sammen med Johnni Chortzen tabte de den første puljekamp men vandt kamp to så dermed var de i C-rækken. Mange kampe og mange timer senere kunne de lade sig hylde som vindere af C-rækken i double til Hedebo Open 2016.

Tilbage var så kun "smutturen" hjem. Kl. 02.47 natten mellem søndag og mandag (nogen vil sige mandag morgen) var sidste passager læsset af og Chaufføren af "Bjerringbro-bilen" (webfatter) kunne haste ind og prøve at sove "fem kvarter i timen" for at få blot en smule søvn inden arbejdet kaldte kl. 07.00. MEN, med sådan en fantastisk weekend in mente med FLOTTE resultater af klubbens spillere og med en klubånd og sammenhold med støtte og support til klubkammeraterne når man selv var slået ud af turneringen, så gør vi det gerne igen næste år.

Til jer der ikke var med i år. Sæt kryds i kalenderen den første hele weekend i juni 2017, for der er der Hedebo Open igen. Den oplevelse bør I give jer selv.

 

Engang imellem er det godt at "åbne munden"

Formanden fortryder nok ikke at han "åbnede munden" da han smuttede omkring bestyren af Enggården på vej hjem fra arbejde. Frisk og frejdigt spurgte han om der var mulighed for at klubben måtte få nogle af bord-bænksættene fra den fraflyttede børnehave. Svaret var ja, og samme aften agerede sekretæren og formanden flyttefolk (dog med god hjælp af en sækkevogn). Resultat: Tre bord-bænksæt, så vi nu er oppe på fem ialt.

Peter E på podiet i Burg i Tyskland

6 spillere under Jysk Petanque Sammenslutning deltog (som to tripler) i turneringen i Burg i Tyskland lørdag d. 14. maj 2016. Peter Ellekær spillede sammen med Helle Busk og John Busk og det gjorde de så godt at de endte på en flot 2. plads. Præmien kan man ikke "kimse af" - en femdobling af indskuddet er "ikke så ringe endda". ALT var bare perfekt i det Tyske. Turneringsafviklingen, spilleområdet, krævende baner med meget forskelligt underlag, forplejningen og en masse søde rare og venlige spillere. Der er vel ikke noget at sige til at de Tyske turneringer trækker rigtig meget i os?

Hvem har "håneretten"?

Ingen af klubbens to hold vandt det Jyske Vinter Mesterskab for 6-mands hold, da "final Four" mødtes inde og ude på Enggården d. 27. februar 2016. Jysk Mester blev holdet fra Nordjylland, foran Le Petit, med StarPetanque-1 på tredjepladsen, mens StarPetanque-2 sluttede som nr. 4. Men da StarPetanque-2 vandt det indbyrdes opgør mod StarPetanque-1 med 3 - 2 i holdkampen kan spillerne så få tiden til at gå med at "diskutere" hvem der har "håneretten" over hvem.

Som ALTID når Jysk Petanque Sammenslutning arrangerer noget blev der spillet til 13 point i ALLE kampe.

Endnu en helt igennem fantastisk dag sammen med en masse skønne petanque spillere der sætter pris på de samme "dyder" som vi gør.

Så er 2016 sæsonen skudt igang

27 hold deltog til Bøgeskov Indoor Triple turneringen lørdag d. 13. februar 2016, heraf 2 hele og et 2/3-dels StarPetanque Danmark hold. De to rene hold bestod af Allan Busk, Johnni Chortzen og Mathias Ellekær, mens "pigeholdet" bestod af Hanne Christensen, Camilla Nielsen og John Pedersen. Begge konstellationer spillede nogle gode kampe, dog uden at snige sig op i præmierækken. Det gjorde til gengæld Lars Andersen og Peter Ellekær der spillede sammen med deres veteran triple makker, Peter Laursen fra Vennerne. De tabte kun en kamp og det var med 11 - 13 til de senere vindere, og dermed blev "2/3-dels StarPetanque holdet" en flot nr. 2. Der var mange gode tripler med blandt de 27 hold, så en så flot placering så tidligt på sæsonen kan kun give anledning til optimisme.